tekst en foto's & filmpjes: greta verduin                     Cattery Almere Blues 


3 mei 2008: Lady Penelope (Nelly) is zwangervan Vladimir!

voor wat vooraf ging: klik HIER


 Penelope (Nellie) is uitgerekend voor 17 juni 2008.....

Het is nu ongeveer 1 week voor de verwachte bevalling van Nellie (Penelope). Ze is behoorlijk gegroeid de laatste tijd en het lijkt wel of de ene kant van haar buikje dikker is dan de nadere kant. Misschien een oneven aantal kittens?

 

Ze slaapt op dit moment mega veel en als ze niet slaapt, is ze aan de kattewas. Spelen is echt geen optie meer, tot grote teleurstelling van Anne-Jolein, die haar overigens ook keurig met rust laat. Anne-Jolein heeft wel door dat er wat aan de hand is, toen de buik van Nellie bewoog (ze lag in de zon te zonnen waardoor je het goed kon zien), riep ze enthousiast dat de babies er nu wel uit zouden komen!

 

 

Ze is inderdaad al behoorlijk groot geworden, alhoewel het duidelijk alleen om haar buikje zit, haar koppie is nog steeds smalletjes. De kittens bewegen goed, grappig om te zien en te voelen dat er soms een pootje of iets anders beweegt.  

 

 

Alles gaat verder goed met haar en we wachten het rustig af. Alle spulletjes zijn in huis en de kraamdoos wordt al goed besnuffeld en gebruikt als mandje. Maar even lekker op schoot of kussens op de bank is natuurlijk ook prettig voor haar dikke lijfje.

 

 

deze foto's zijn gemaakt door Cattery Lady Penelope


klik hier voor  foto's  >  kittens < Vladimir & Penelope

info@lady-penelope.nl


webmaster: greta verduin                                 Cattery Almere Blues         (van dekkater Vladimir)